30 Jarig jubileum Johan

30 Jaar geleden op 1 januari 1991 kwam Johan Fijneman in dienst bij Van Boxsel Engineering.

Omdat wij vinden dat dit een bijzondere gebeurtenis is en dit niet, ondanks de corona periode, onopgemerkt voorbij konden laten gaan, werd hij op 1 januari 2021 persoonlijk gefeliciteerd met een heerlijke verassing. Afgelopen week vierden wij het jubileum van Johan. Zo kreeg hij een vliegles aangeboden, was er taart en hij werd toegesproken door Willem van Boxsel.

Johan heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot het constructiegeheugen en – vraagbaak binnen ons bureau. Hij is een expert geworden op het gebied van transformaties van monumenten en historische gebouwen.

We willen nog benadrukken dat de samenwerking met Johan altijd als erg prettig en fijn wordt ervaren zowel door collega’s als de vele relaties. Daarbij moet de nadruk gelegd worden op zijn expertise, humor en zijn inzet.

Wij feliciteren Johan nogmaals met deze mijlpaal en op naar nog vele jaren bij Van Boxsel !