Ons kantoor in New Delhi, India

Erg veel hooggeschoolde ingenieurs

Sinds 2005 zijn wij ook gevestigd in India. Inmiddels werken hier zo’n 25 mensen. Het bureau wordt geleid door een combinatie van Nederlands en Indiaas management.

Het bureau werkt aan projecten in Nederland, India, Nieuw Zeeland, Australië, USA en UK

Waarom naar India?

Personeel

Op de technische universiteiten en hogescholen en beroepsopleidingen in Nederland worden steeds minder constructeurs en tekenaars opgeleid. Dat merken wij al jaren in onze zoektocht naar nieuwe, goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. In India komen ieder jaar honderdduizenden technisch goed opgeleide en gemotiveerde mensen op de arbeidsmarkt.

Flexibiliteit

Het wordt steeds moeilijker om, in de hektiek van de projectmatige markt de opdrachtgever snel en efficiënt, op maat, te kunnen bedienen. Er is steeds minder voorbereidingstijd voor een bouwproject en door allerlei procedures blijven projecten soms lang liggen om even plotseling weer opgestart te moeten worden.
Met ons kantoor in India creëren wij een zeer grote felixibiliteit waardoor wij razendsnel op ontwikkelingen binnen projecten kunnen inspringen en altijd op tijd kunnen leveren.

Hoe doen we dat?

Onze opdrachtgevers stellen kwaliteit voorop. Om de kwaliteit van het werk uit India te kunnen garanderen moeten we de zeggenschap hebben over de organisatie van het bureau in India. Daarom hebben we geen samenwerkingsverband gezocht met een bureau in India, maar hebben we besloten zelf een bureau op te richten. We nemen zelf onze medewerkers aan en leiden ze zelf op volgens ons eigen trainingsprogramma.

De Indiërs zijn erg goed en gedegen opgeleid. De bouwhistorie en -traditie in Nederland verschilt echter hemelsbreed met die in India. Wij richten onze interne opleiding daarom vooral op de Nederlandse bouwtraditie.

Voor wie doen we dit?

We doen dit om onze bestaande opdrachtgevers beter en sneller te kunnen helpen.
Maar ook biedt deze uitbreiding de mogelijkheid om onze diensten aan nieuwe opdrachtgevers en andere markten aan te bieden.

Wij voeren nu ook facilitair reken- en tekenwerk uit voor constructieadviesbureaus en productiebedrijven in Nederland tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Werkgebieden

  • Bestektekeningen van allerhande gebouwen.
  • Werktekeningen van betonconstructies, vorm en wapening, zoals bijvoorbeeld funderingen, wanden, skeletten etc.
  • Opzetten en uitwerken van 3D modellen.
  • Prefab beton productietekeningen, losse elementen en complete skeletten.
    Tekeningen en berekeningen van breedplaatvloeren.
  • Productietekeningen van houtconstructie-onderdelen.
  • Wapeningsberekeningen.
  • Uittrekstaten van allerlei gebouwonderdelen (constructief en/of bouwkundig)