Uitje 2021

Afgelopen zaterdag kon na twee jaar, met bijna het hele team en partners, ons jaarlijkse uitje weer plaatsvinden. Dit jaar bleven we in Oosterhout.

Rond 12.30 uur was het dan ook verzamelen op de Beneluxweg 13 in Oosterhout. Na de koffie en thee met iets lekkers vertrokken we, niet voordat we even hadden geoefend, op tandems naar het Sint Catharinadal.

Na een uitleg van Hans Winkelman over Het Slotje werden we rondgeleid in de wijngaarden en de kruiden- en moestuin op het buitendomein. Bij de kloosterwinkel van het domein sloten we af met een glas wijn, waarna we weer op de tandems stapte voor een rondje Oosterhout.

We fietsten heerlijk in de zon langs enkele projecten o.a. Arendshof, Le Duett (Zandoogje) en Slotjes Midden, naar het Galvanitas terrein. Na een interessante uitleg van Richard Oomes over de herontwikkeling werden we verwelkomd bij de Brouwerij Bourgogne Kruis. Uiteindelijk was het tijd om bij de Houthallen met een fondue en nog een drankje een zeer geslaagde dag af te sluiten.