Ontwikkelingen in Cadzand-Bad

De badplaats Cadzand-Bad is volop in ontwikkeling. Bestaande voorzieningen worden opgewaardeerd en uitgebouwd en er komen nieuwe (verblijfs)recreatieve voorzieningen.

Dat er in Cadzand-Bad veel in ontwikkeling is, blijkt wel uit de diverse projecten waar wij betrokken bij zijn.

Voor Noordzee Beach Hotel & Spa is de uitbreiding van het hotel. Het betreft een uitbreiding van 64 toto 100 kamers. Tevens zullen er een restaurant, lobby, bar, terrassen en een luxe wellness worden gerealiseerd. 

Ook zijn wij betrokken bij het plan Wiellingen 15. Dit is een woonproject aan de Boulevard de Wiellingen in Cadzand-Bad. De bestaande bouw zal worden vervangen door een nieuw gebouw met appartementen. Deze kijken uit over een prachtig duingebied en de zee is vlakbij.

Leopold I en Leopold II zijn de nieuwste projecten voor ons, ook deze gebouwen met appartementen liggen aan de Boulevard De Wielingen.