TV opname Open Rotterdam in Pakhuis Meesteren

Home » Nieuws overzicht » TV opname Open Rotterdam in Pakhuis Meesteren

Tv opname Open Rotterdam 24 mei 2017.

Vandaag heeft de lokale TV zender Open Rotterdam opnames gemaakt in Pakhuis Meesteren. Omdat Willem van Boxsel al bijna 20 jaar met dit project bezig is geweest gaf hij een rondleiding. Al in de jaren ’90 was Van Boxsel Engineering betrokken bij het zoeken naar een nieuwe bestemming voor het pakhuis. in eerste instantie werd er gekeken naar de mogelijkheid om woningen te maken.  Ook was er een plan om zowel woningen als winkels te maken. Beide plannen sneuvelde. Uiteindelijk kwam er toch een plan voor het pand, een luxe hotel mwet 217 kamers en ‘long stay’ appartementen. Voor Willem blijft het opmerkelijk om rond te lopen in het pand waar nog druk gebouwd wordt.