Bedrijfsuitje naar Rotterdam

Home » Nieuws overzicht » Bedrijfsuitje naar Rotterdam

Bedrijfsuitje zaterdag 6 mei 2017

Afgelopen zaterdag hadden we een bedrijfsuitje samen met personeel en hun partners. In de eerste plaats vonden wij ons project Pakhuis Meesteren een mooie gelegenheid om de stad Rotterdam eens beter te leren kennen. Op de fiets, in de zon, is dat zeer goed gelukt. Terwijl wij fietsten werden wij door onze gids geïnformeerd over de bekende bezienswaardigheden van Rotterdam. Bovendien hebben wij tijdens deze rondrit de stad vastgelegd met een workshop fotograferen met je mobiel. Dit onder begeleiding van een professionele fotograaf. Tot slot een borrel in de zon en heerlijk diner bij restaurant Mooii in de Oude Wijnhaven. De dag was zeer geslaagd.
SS Rotterdam
Watertaxi over de Maas
Pakhuis Meesteren
Stadhuis
Markthal
Delfshaven