Renovatie Bouw

Constructief

Luisteren | Ontwerpen | Helpen

Heeft u een gebouw dat u wilt laten renoveren?

Als u een gebouw heeft dat wel een flinke opknapbeurt kan gebruiken, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Van Boxsel Engineering. Bij ons vindt u namelijk de kennis die nodig is om een renovatieproject helemaal op rolletjes te laten verlopen. Bij renovatie bouw komt veel kijken. U moet kijken wat er aan een bepaald gebouw allemaal veranderd moet worden, maar ook wat er op dit gebied mogelijk is. Is de constructie bijvoorbeeld wel sterk genoeg om al uw plannen te kunnen laten realiseren? Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van renovatie bouwkunde en helpen u dan ook graag op weg!

Professioneel renovatie bouwadvies op maat

Het is belangrijk om bij het renoveren van een gebouw alle mogelijkheden eens goed op een rijtje te zetten. Wij hebben door de jaren heen een groot aantal projecten op het gebied van renovatie bouw begeleid en doen dit ook graag voor uw nieuwe project. Voor ons is renovatie bouwkunde een van onze specialiteiten. We weten precies welke specifieke kennis er komt kijken om van een renovatieproject echt een succes te kunnen maken. We inventariseren de huidige situatie, kijken wat er mogelijk is op gebied van de constructie en ontwikkelen dan het idee dat hier het beste op aansluit.

Op zoek naar renovatie bouwadvies?

Als u voor een nieuw project renovatie bouwadvies nodig heeft, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Van Boxsel Engineering. We hebben namelijk de kennis in huis die u nodig heeft om een renovatie project tot een succes te kunnen maken. We nemen u alle stappen op dit gebied uit handen, maar houden u bij het realiseren van uw project natuurlijk wel bij elke stap goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Waarmee mogen wij u helpen?

ONTWIKKELEN

Als full service-partner in ontwikkeling en bouwmanagement voor de zakelijke bouwmarkt

ONTWERPEN

Als creatief en constructief partner voor architect en particulier

BOUWEN

Met bouwbegeleiding van tekening tot eindresultaat voor klant en aannemer

PREFAB BETON

Met unieke expertise en service aan inkoper en producent

Sinds 1968

35 ontwerpers

Dagelijks werken 35 ontwerpers in onze vestigingen in Nederland en India, adviseurs, tekenaars/modelleurs, constructeurs, projectleiders aan ontwerpen en uitwerkingen van constructies van gebouwen en civiele werken in allerlei materialen, zoals beton, staal, glas, steen, hout, aluminium of combinaties hiervan.

Nieuwe technieken

Wij laten u graag middels Augmented Reality het resultaat van uw project in 3 dimensies ervaren, Dit kan met uw telefoon rechtstreeks vanaf de tekening.
Ook werken we samen met specialisten en klanten door gebruik van BIM en Tekla.
Kijk hier hoe

Nieuws en meer

Graag houden we u op de hoogte van mooie projecten en ontwikkelingen in de markt. Ook het laatste nieuws van onze klanten en de voortgang van de projecten.
Via onderstaande knop vindt u al onze nieuwsberichten die meer vertellen over onze werkzaamheden.

Trots!

0
Tevreden klanten in de laatste 2 jaar
0
Kubieke meters door ons mee gebouwd
0
Experts waarmee we hebben samengewerkt
0
Bouwprojecten gerealiseerd in de laatste 5 jaar

Het team van Van Boxsel Engineering

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten