Ingenieursbureau Oosterhout

Constructief

Luisteren | Ontwerpen | Helpen

Het ingenieursbureau voor Oosterhout

Bent u op zoek naar een goed ingenieursbureau in Oosterhout of een van de omliggende plaatsen? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij Van Boxsel Engineering. Ons bedrijf heeft de mensen en ervaring in huis om een gebouw voor u te ontwerpen en ontwikkelen dat helemaal voldoet aan uw wensen. Wij hebben 35 ontwerpers in dienst die graag voor u aan de slag gaan. We gebruiken hierbij de modernste technieken, zodat wij u perfect op de hoogte kunnen houden van wat u allemaal kunt verwachten van uw nieuwe gebouw. Als ingenieursbureau voor regio Oosterhout staan wij altijd voor u klaar.

De ingenieur van Oosterhout

Van Boxsel Engineering is een bureau dat al 50 jaar bestaat. Zodoende kunt u er bij ons op rekenen dat u expertise in huis haalt die ongeevenaard is. Wij zijn in te zetten bij elke fase van de bouw van een nieuw gebouw. We kunnen ook het hele proces voor u begeleiden, van het eerste idee tot aan de oplevering van het nieuwe gebouw. Wij kunnen gebouwen en civiele werken ontwikkelen in een groot aantal verschillende materialen, zoals beton, staal, steen, hout, glas of aluminium. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om hier een combinatie van te maken. U kunt uw nieuwe project dan in Augmented Reality al in drie dimensies ervaren voordat de eerste steen is gelegd.

Meer weten over ons ingenieursbureau voor Oosterhout?

Als u een ingenieursbureau in de regio Oosterhout zoekt, dan neemt u vandaag nog even contact op met Van Boxsel Engineering. We gaan graag met u om tafel zitten om alle mogelijkheden met u door te nemen. Als ingenieur in Oosterhout hebben we een groot aantal projecten over de hele wereld begeleid. Deze ervaring nemen we graag mee naar uw project. Neem anders eens een kijkje op onze website om te zien aan wat voor projecten wij in het verleden al hebben gewerkt.

Waarmee mogen wij u helpen?

ONTWIKKELEN

Als full service-partner in ontwikkeling en bouwmanagement voor de zakelijke bouwmarkt

ONTWERPEN

Als creatief en constructief partner voor architect en particulier

BOUWEN

Met bouwbegeleiding van tekening tot eindresultaat voor klant en aannemer

PREFAB BETON

Met unieke expertise en service aan inkoper en producent

Sinds 1968

35 ontwerpers

Dagelijks werken 35 ontwerpers in onze vestigingen in Nederland en India, adviseurs, tekenaars/modelleurs, constructeurs, projectleiders aan ontwerpen en uitwerkingen van constructies van gebouwen en civiele werken in allerlei materialen, zoals beton, staal, glas, steen, hout, aluminium of combinaties hiervan.

Nieuwe technieken

Wij laten u graag middels Augmented Reality het resultaat van uw project in 3 dimensies ervaren, Dit kan met uw telefoon rechtstreeks vanaf de tekening.
Ook werken we samen met specialisten en klanten door gebruik van BIM en Tekla.
Kijk hier hoe

Nieuws en meer

Graag houden we u op de hoogte van mooie projecten en ontwikkelingen in de markt. Ook het laatste nieuws van onze klanten en de voortgang van de projecten.
Via onderstaande knop vindt u al onze nieuwsberichten die meer vertellen over onze werkzaamheden.

Trots!

0
Tevreden klanten in de laatste 2 jaar
0
Kubieke meters door ons mee gebouwd
0
Experts waarmee we hebben samengewerkt
0
Bouwprojecten gerealiseerd in de laatste 5 jaar

Het team van Van Boxsel Engineering

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten