Constructeur

Constructief

Luisteren | Ontwerpen | Helpen

Op zoek naar een goede constructeur?

Bent u in de voorbereidende fase van een bouwproject en bent u nu op zoek naar een ervaren, professionele constructeur? Neem dan vandaag nog contact op met Van Boxsel Engineering. Ons bedrijf staat voor u klaar als u specifieke wensen heeft op het gebied van het design en constructie van uw gebouw. We kunnen u daarbij als constructiebureau bij elke stap van het proces helpen, van het eerste idee tot aan de oplevering van het gebouw. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op en wij gaan met u om tafel zitten. Samen bespreken we dan alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Aan de slag met een professioneel constructeursbureau

Van Boxsel Engineering is een constructeursbureau dat al 50 jaar bestaat. Wij hebben hierdoor de ervaring die nodig is om een gebouw perfect te ontwerpen. Het is onze passie om u te helpen uw doelen te realiseren. Wij kunnen voor u een project ontwikkelen, een gebouw of constructie ontwerpen, of assisteren bij het begeleiden van de bouw. We hebben een groot aantal mensen in dienst die graag voor u aan de slag gaan. We houden u tijdens het gehele proces op de hoogte van alles wat u moet weten, zodat u ook altijd aanpassingen kunt maken aan het project indien u dit wilt.

Meer weten over ons constructiebureau?

Als u aan de slag wilt met ons als constructeur, dan haalt u een samenwerking in huis met een bedrijf dat volledig op de hoogte is van alles op het gebied van het maken van een goede constructie. Wij hebben 35 ontwerpers in dienst die met de meest moderne technieken voor u aan de slag gaan. We gebruiken bijvoorbeeld augmented reality om u levensecht te laten ervaren hoe uw gebouw er straks uit komt te zien. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. We vertellen u graag meer over hoe wij uw droom gaan realiseren.

Waarmee mogen wij u helpen?

ONTWIKKELEN

Als full service-partner in ontwikkeling en bouwmanagement voor de zakelijke bouwmarkt

ONTWERPEN

Als creatief en constructief partner voor architect en particulier

BOUWEN

Met bouwbegeleiding van tekening tot eindresultaat voor klant en aannemer

PREFAB BETON

Met unieke expertise en service aan inkoper en producent

Sinds 1968

35 ontwerpers

Dagelijks werken 35 ontwerpers in onze vestigingen in Nederland en India, adviseurs, tekenaars/modelleurs, constructeurs, projectleiders aan ontwerpen en uitwerkingen van constructies van gebouwen en civiele werken in allerlei materialen, zoals beton, staal, glas, steen, hout, aluminium of combinaties hiervan.

Nieuwe technieken

Wij laten u graag middels Augmented Reality het resultaat van uw project in 3 dimensies ervaren, Dit kan met uw telefoon rechtstreeks vanaf de tekening.
Ook werken we samen met specialisten en klanten door gebruik van BIM en Tekla.
Kijk hier hoe

Nieuws en meer

Graag houden we u op de hoogte van mooie projecten en ontwikkelingen in de markt. Ook het laatste nieuws van onze klanten en de voortgang van de projecten.
Via onderstaande knop vindt u al onze nieuwsberichten die meer vertellen over onze werkzaamheden.

Trots!

0
Tevreden klanten in de laatste 2 jaar
0
Kubieke meters door ons mee gebouwd
0
Experts waarmee we hebben samengewerkt
0
Bouwprojecten gerealiseerd in de laatste 5 jaar

Het team van Van Boxsel Engineering

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten