Bouwkundig Advies Renovatie

Constructief

Luisteren | Ontwerpen | Helpen

Bouwkundig advies voor renovatie

Bent u voor een bouwproject op zoek naar een betrouwbare partner die dit voor u kan realiseren? Neem dan vandaag nog contact op met Van Boxsel Engineering. Ons bedrijf heeft namelijk de kennis en ervaring om van elk project een succes te maken. Zoekt u bijvoorbeeld bouwkundig advies voor een renovatie? Dan treft u in ons een partner die hier vele jaren ervaring mee heeft. We hebben een groot aantal renovatieprojecten tot een succes gemaakt en zetten onze ontwerpers, modelleurs, project managers en andere professionals graag in om ook van uw project een groot succes te maken.

Het bouwkundig advies bureau voor renovatie

Als bouwkundig adviseur op renovatie gebied hebben we veel ervaring als het aankomt op het begeleiden en ontwikkelen van klein- of grootschalige renovaties. Als u ons inschakelt bij uw project, dan kunt u er op rekenen dat wij ervoor zorgen dat dit succesvol wordt gerealiseerd. We nemen u elke stap uit handen. Er zijn bij een renovatieproject heel wat verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Het is per slot van rekening vereist dat uw gerenoveerde gebouw voldoet aan de vele eisen die er heden ten dage aan projecten worden gesteld.

Aan de slag met een bouwkundig adviseur voor renovatie

Voor bouwkundig advies op renovatie gebied staan wij klaar voor u. Wij inventariseren de huidige situatie en bekijken waar er veranderingen moeten worden doorgevoerd. We bekijken welke mogelijkheden er zijn met de huidige constructie en ontwikkelen ideeen om al uw wensen om te kunnen zetten in realiteit. Wij denken graag met u mee over de invulling van een bepaald project. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft over de mogelijkheden die u heeft bij Van Boxsel Engineering.

Waarmee mogen wij u helpen?

ONTWIKKELEN

Als full service-partner in ontwikkeling en bouwmanagement voor de zakelijke bouwmarkt

ONTWERPEN

Als creatief en constructief partner voor architect en particulier

BOUWEN

Met bouwbegeleiding van tekening tot eindresultaat voor klant en aannemer

PREFAB BETON

Met unieke expertise en service aan inkoper en producent

Sinds 1968

35 ontwerpers

Dagelijks werken 35 ontwerpers in onze vestigingen in Nederland en India, adviseurs, tekenaars/modelleurs, constructeurs, projectleiders aan ontwerpen en uitwerkingen van constructies van gebouwen en civiele werken in allerlei materialen, zoals beton, staal, glas, steen, hout, aluminium of combinaties hiervan.

Nieuwe technieken

Wij laten u graag middels Augmented Reality het resultaat van uw project in 3 dimensies ervaren, Dit kan met uw telefoon rechtstreeks vanaf de tekening.
Ook werken we samen met specialisten en klanten door gebruik van BIM en Tekla.
Kijk hier hoe

Nieuws en meer

Graag houden we u op de hoogte van mooie projecten en ontwikkelingen in de markt. Ook het laatste nieuws van onze klanten en de voortgang van de projecten.
Via onderstaande knop vindt u al onze nieuwsberichten die meer vertellen over onze werkzaamheden.

Trots!

0
Tevreden klanten in de laatste 2 jaar
0
Kubieke meters door ons mee gebouwd
0
Experts waarmee we hebben samengewerkt
0
Bouwprojecten gerealiseerd in de laatste 5 jaar

Het team van Van Boxsel Engineering

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten