Betonconstructie

Constructief

Luisteren | Ontwerpen | Helpen

De beste betonconstructie voor uw gebouw

Bent u op zoek naar een betonconstructeur die voor u aan de slag kan gaan met het ontwerpen van een perfecte constructie voor uw gebouw? Dan neemt u vandaag nog contact op met Van Boxsel Engineering. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die als geen ander weten hoe een goede constructie in elkaar gezet moet worden. Wij hebben al 50 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van nieuwe gebouwen en helpen u ook graag bij het waarmaken van uw droom. Wij ontwikkelen een betonconstructie die staat als een huis.

Een betrouwbare partner voor een prefab betonconstructie

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het vervaardigen van werktekeningen voor fabriek en montage, dan neemt u vandaag nog contact op met Van Boxsel Engineering. Wij hebben in het verleden veel met prefab betonconstructies en zijn ook heden ten dage zeer actief op dit gebied. Wij zijn in staat om al in de ontwerpfase rekening te houden met de specifieke eigenschappen van prefab beton, kennis die onmisbaar is als u een betrouwbare betonconstructie voor uw gebouw wilt hebben. Wij kunnen losse elementen ontwikkelen, maar ook een geheel betonskelet.

De beste prefab betonconstructie voor uw gebouw

Het is belangrijk om altijd een betrouwbare partner in te schakelen als u een betonconstructeur nodig heeft. Per slot van rekening kunnen er bij het realiseren van een nieuw gebouw of civiel werk geen fouten gemaakt worden als het aankomt op de constructie van het beton. U wilt toch ook dat iedereen zo veilig mogelijk gebruik kan maken van het gebouw dat u heeft gemaakt? Neemt u eens een kijkje op onze website om hier een overzicht te zien van eerdere projecten die wij op dit gebied hebben ontwikkeld en gerealiseerd. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Waarmee mogen wij u helpen?

ONTWIKKELEN

Als full service-partner in ontwikkeling en bouwmanagement voor de zakelijke bouwmarkt

ONTWERPEN

Als creatief en constructief partner voor architect en particulier

BOUWEN

Met bouwbegeleiding van tekening tot eindresultaat voor klant en aannemer

PREFAB BETON

Met unieke expertise en service aan inkoper en producent

Sinds 1968

35 ontwerpers

Dagelijks werken 35 ontwerpers in onze vestigingen in Nederland en India, adviseurs, tekenaars/modelleurs, constructeurs, projectleiders aan ontwerpen en uitwerkingen van constructies van gebouwen en civiele werken in allerlei materialen, zoals beton, staal, glas, steen, hout, aluminium of combinaties hiervan.

Nieuwe technieken

Wij laten u graag middels Augmented Reality het resultaat van uw project in 3 dimensies ervaren, Dit kan met uw telefoon rechtstreeks vanaf de tekening.
Ook werken we samen met specialisten en klanten door gebruik van BIM en Tekla.
Kijk hier hoe

Nieuws en meer

Graag houden we u op de hoogte van mooie projecten en ontwikkelingen in de markt. Ook het laatste nieuws van onze klanten en de voortgang van de projecten.
Via onderstaande knop vindt u al onze nieuwsberichten die meer vertellen over onze werkzaamheden.

Trots!

0
Tevreden klanten in de laatste 2 jaar
0
Kubieke meters door ons mee gebouwd
0
Experts waarmee we hebben samengewerkt
0
Bouwprojecten gerealiseerd in de laatste 5 jaar

Het team van Van Boxsel Engineering

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten