Constructie Ontwerp

Constructief

Luisteren | Ontwerpen | Helpen

Constructie ontwerp door professionals

Het is bij het ontwikkelen van een constructie ontwerp belangrijk dat u hier iemand voor inschakelt met verstand van zaken. Bij voorkeur een bureau dat al vele jaren actief is op dit gebied en dat wereldwijd heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van projecten. Bij Van Boxsel Engineering vindt u de kennis en ervaring die nodig is om een gedegen constructie neer te zetten waar niks op aan te merken valt. Als constructie ontwerpbureau denken we mee met onze klanten en luisteren we graag naar uw plannen. We helpen daarna graag mee om die plannen zo goed mogelijk te realiseren.

Laat ons uw constructie ontwerpen

Bij Van Boxsel Engineering bent u aan het juiste adres voor het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van de mooiste projecten. Wij kunnen voor u een constructie ontwerp maken waar u een goed gevoel bij krijgt, maar we kunnen ook uw hele project voor u begeleiden. We nemen u al het werk uit handen om er zo voor te zorgen dat u precies krijgt wat u voor ogen had. We hebben 35 ontwerpers in dienst die zowel in Nederland als in India werken aan het perfectioneren van uw constructie. Er komt dan ook heel wat kijken bij een constructie ontwerpen. Naast ontwerpers hebben we bijvoorbeeld ook adviseurs, modelleurs, projectleiders en constructeurs in dienst.

Een unieke constructie ontwerpen

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die ons bureau u kan bieden? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier alle informatie klaarstaan over ons bedrijf die u maar nodig heeft om een goede indruk van ons te krijgen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen te stellen, of om een afspraak met ons te maken. We gaan dan samen met u bekijken hoe we van uw constructie daadwerkelijk iets unieks kunnen maken!

Waarmee mogen wij u helpen?

ONTWIKKELEN

Als full service-partner in ontwikkeling en bouwmanagement voor de zakelijke bouwmarkt

ONTWERPEN

Als creatief en constructief partner voor architect en particulier

BOUWEN

Met bouwbegeleiding van tekening tot eindresultaat voor klant en aannemer

PREFAB BETON

Met unieke expertise en service aan inkoper en producent

Sinds 1968

35 ontwerpers

Dagelijks werken 35 ontwerpers in onze vestigingen in Nederland en India, adviseurs, tekenaars/modelleurs, constructeurs, projectleiders aan ontwerpen en uitwerkingen van constructies van gebouwen en civiele werken in allerlei materialen, zoals beton, staal, glas, steen, hout, aluminium of combinaties hiervan.

Nieuwe technieken

Wij laten u graag middels Augmented Reality het resultaat van uw project in 3 dimensies ervaren, Dit kan met uw telefoon rechtstreeks vanaf de tekening.
Ook werken we samen met specialisten en klanten door gebruik van BIM en Tekla.
Kijk hier hoe

Nieuws en meer

Graag houden we u op de hoogte van mooie projecten en ontwikkelingen in de markt. Ook het laatste nieuws van onze klanten en de voortgang van de projecten.
Via onderstaande knop vindt u al onze nieuwsberichten die meer vertellen over onze werkzaamheden.

Trots!

0
Tevreden klanten in de laatste 2 jaar
0
Kubieke meters door ons mee gebouwd
0
Experts waarmee we hebben samengewerkt
0
Bouwprojecten gerealiseerd in de laatste 5 jaar

Het team van Van Boxsel Engineering

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten