Constructie Advies

Constructief

Luisteren | Ontwerpen | Helpen

Constructie advies op maat

Als u aan de slag wilt met ons als constructeur, dan haalt u een samenwerking in huis met een bedrijf dat volledig op de hoogte is van alles op het gebied van het maken van een goede constructie. Wij hebben 35 ontwerpers in dienst die met de meest moderne technieken voor u aan de slag gaan. We gebruiken bijvoorbeeld augmented reality om u levensecht te laten ervaren hoe uw gebouw er straks uit komt te zien. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. We vertellen u graag meer over hoe wij uw droom gaan realiseren.

Aan de slag met ons constructie adviesbureau

Als het aankomt op constructieadvies, dan vindt u bij ons de ervaring die nodig is om elk project een goede start te geven. Het is bij het ontwikkelen van een constructie daarbij heel belangrijk om alle facetten van de constructie goed in beeld te krijgen. Waar moet er rekening mee worden gehouden? Hoe kan een constructie dusdanig worden aangepast dat u zich hier nooit zorgen over hoeft te maken? We gaan graag eens met u om tafel zitten om te bekijken wat er allemaal mogelijk en nodig is. We bekijken daarbij ook of u speciale wensen heeft als het op de constructie aankomt en of wij misschien kunnen helpen bij de ontwikkeling van een uniek project.

Op zoek naar constructie advies

Als u op zoek bent naar een constructie adviesbureau, dan wilt u natuurlijk te maken hebben met een bureau waar veel kennis aanwezig is op dit gebied. Een bureau ook waar mensen werken die met u meedenken en hun licht laten schijnen op alle mogelijkheden die u heeft. We raden u dan ook aan om eens op onze website te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij allemaal voor u in petto hebben. We gaan ook graag eens met u om tafel zitten om uw project met u door te nemen. U kunt hier altijd even contact over opnemen met ons.

Waarmee mogen wij u helpen?

ONTWIKKELEN

Als full service-partner in ontwikkeling en bouwmanagement voor de zakelijke bouwmarkt

ONTWERPEN

Als creatief en constructief partner voor architect en particulier

BOUWEN

Met bouwbegeleiding van tekening tot eindresultaat voor klant en aannemer

PREFAB BETON

Met unieke expertise en service aan inkoper en producent

Sinds 1968

35 ontwerpers

Dagelijks werken 35 ontwerpers in onze vestigingen in Nederland en India, adviseurs, tekenaars/modelleurs, constructeurs, projectleiders aan ontwerpen en uitwerkingen van constructies van gebouwen en civiele werken in allerlei materialen, zoals beton, staal, glas, steen, hout, aluminium of combinaties hiervan.

Nieuwe technieken

Wij laten u graag middels Augmented Reality het resultaat van uw project in 3 dimensies ervaren, Dit kan met uw telefoon rechtstreeks vanaf de tekening.
Ook werken we samen met specialisten en klanten door gebruik van BIM en Tekla.
Kijk hier hoe

Nieuws en meer

Graag houden we u op de hoogte van mooie projecten en ontwikkelingen in de markt. Ook het laatste nieuws van onze klanten en de voortgang van de projecten.
Via onderstaande knop vindt u al onze nieuwsberichten die meer vertellen over onze werkzaamheden.

Trots!

0
Tevreden klanten in de laatste 2 jaar
0
Kubieke meters door ons mee gebouwd
0
Experts waarmee we hebben samengewerkt
0
Bouwprojecten gerealiseerd in de laatste 5 jaar

Het team van Van Boxsel Engineering

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten