Fabriekendag

Personeelsmiddag door Boxsel

De naam fabriekendag spreekt voor zich. Donderdagmiddag 17 november hebben we drie fabrieken bezocht tijdens ons bedrijfsuitje.

We begonnen met een presentatie van onze directeur Willem van Boxsel over de stand van zaken binnen ons bedrijf. Vervolgens kregen we een interessante en uitgebreide rondleiding bij Makz Kalkzandsteen waarbij we alles mochten zien, van tekenkamer tot aan recyclen van het zaagafval.  

Na dit bezoek vertrokken we voor een leuke activiteit bij De Uitvindfabriek in de oude Faam fabriek. De Faam was een fabriek van suikerwerken, drop en pepermunt die in 2014 moest sluiten.

Als afsluiting aten we bij Brack Breda. Zij zijn in de oude hallen van de machinefabriek Backer en Reub gevestigd. De machinefabriek moest 1995 definitief hun deuren sluiten. Amvest is inmiddels de nieuwe eigenaar van het gebied en wil hier een levendig gebied maken voor wonen, werken en ontspannen.

Ontspannen hebben we dan ook zeker gedaan. Wij bedanken dan ook iedereen voor de leerzame en gezellige middag.